Düğün merasimi kendi içinde haylice stresli olduğundan Tutku Fotoğraf olarak bizim çiftlere tavsiyemiz eğer fırsatları ve vakitleri varsa Düğün Albümü Fotoğraf Çekimini, Düğün sonrasında hafta içi bir gün gerçekleştirmeleri.

Dış Mekan Çekimi Ne Zaman Yapılır?

DÜĞÜN ALBÜMÜM İÇİN DIŞ MEKAN FOTOĞRAF ÇEKİMİNİ NE ZAMAN YAPTIRMALIYIM?

Düğün merasimi kendi içinde haylice stresli olduğundan Tutku Fotoğraf olarak bizim çiftlere tavsiyemiz eğer fırsatları ve vakitleri varsa Düğün Albümü Fotoğraf Çekimini, Düğün sonrasında hafta içi bir gün gerçekleştirmeleri..

Düğün Günü gelin hanımların heycanlarından kaynaklanan streslerinin yanında ailelerinde bu telaşla başa çıkmanın verdiği o tatlı zorluktan meydana gelen epeyce stresleri çekim sırasında çiftlerin de enerjisinin azalmasına sebep oluyor.

Dış Mekan Fotoğraf Çekimini Düğün Günü gerçekleştirdiğimizde başımıza gelebilecek bir kaç olumsuzluğa değinecek olursak;

Kuaförümüzün geç bırakmasıyla Fotoğraf çekimi için kararlaştırdığımız saatte buluşamayınca çekim için ayırdığımız süre kısalıyor.Çekime geç kaldık psikolojisine bürünen çift Düğün Fotoğrafı çekimine stresle başlıyor..

Çekim için gitmekte olduğumuz mekana daha varmadan ailer aramaya başlıyor.. Nerdesiniz? Ne zamana gelirsiniz? Kaç saat sürecek? Geç kalmayın!Halanlar geldi. Teyzen seni soruyor. İş arkadaşların geldi.vs. vs. konu başlıklı telefon konuşmaları çekim boyunca yarım saat arayla gelin hanım ve damat beyin tüm yakın çevresinin aramasıyla devam ediyor.

Buda haliyle gelin hanımda ki enerjiyi düşürüp damat beyin gerginlik yaşamasına sebep oluyor. Bu anlamsız gerginlik çiftin çekime olan motivasyonunu ister istemez etkilemiş oluyor.

Dış Mekan Fotoğraf Çekimi yapıyoruz, haliyle gelinliğimiz biraz kirleniyor ki gelinlerimiz bunu asla istemiyor zira gecenin ışıl ışıl parlayan ihtişamlı güzelliğine hiç bir gelin gölge düşürmek istemez.

Tüm bunlarla savaşarak çekilen fotoğraflarda bir de zaman sınırı oluyor ki gelin hanımın ailesi ile vedalaştığı Gelin Alma merasimine yetişmek gerekli.

Öte yandan en olmaz dediğimiz olaylar bile başımıza gelebiliyor .. Bir anımızı paylaşmak istiyorum.. Eski Foça'da Düğün günü Düğün Albümü Fotoğraf Çekimi yapıyorduk, güzel gelinimizi bir anda arı soktu. Vücudunda şişkinlikler oluşmaya başlayınca soluğu en yakın acil polikinliğin de aldık. Gelinimizin alerjisi olduğu öğrendik ve Düğün Albümü Çekimimizi mecburen Düğünden sonraki ilerleyen günler de gerçekleştirdik.

Tabi bunlar olabilecek olan en riskli ihtimaller.. Her Düğün günü yapılan Dış Mekan Fotoğraf Çekimi için bu durumlar tabiki de söz konusu değildir. Düğün günü salonumuza veyahut evimize yakın olarak seçtiğimiz mekanlar da telefonlara sadıçların baktığı, zevkli çekimler de söz konusu..

Düğün sonrası Dış Mekan Fotoğraf Çekiminin en güzel yanı bana kalırsa güneşin batarken ki o ahenkli tonu altında kadraja giren o muhteşem pozlar ve sonrasında gelinlik ile denize girme keyfi..

Stresten uzak, daha çok bir tatil edasında geçiyor Düğün sonrası Dış Mekan Fotoğraf Çekimi.