Eğlenceyi ve hareketi seviyorsak Düğün hatıranız olacak Dış Mekan Fotoğraf için Alaçatı en gözde mekan. Cıvıl cıvıl, rengarenk otellerle ve restoranlarla süslü çarşısı Fotoğraflarımıza ayrı bir enerji katmakta.

Neden Alaçatı Fotoğraf Çekimi?

DIŞ MEKAN FOTOĞRAF ÇEKİMLERİNDE NEDEN ALAÇATI ÖN PLANDA?

Eğlenceyi ve hareketi seviyorsak Düğün hatıranız olacak Dış Mekan Fotoğraf için Alaçatı en gözde mekan. Cıvıl cıvıl, rengarenk otellerle ve restorantlarla süslü çarşısı Fotoğraflarımıza ayrı bir
enerji katmakta.

Alaçatı gerek tarihi, gerekse mimari yapısının verdiği kendine has kültürüyle tüm dünyadan turist ağırlamakta. Turizm için bölgeye teşrif edenlerin yanı sıra ülkemizin çeşitli yerlerinden de Dış Mekan Düğün Albümü için Fotoğraf Çekimine gelen birçok genç çifti ağırlar Alaçatı.

Eğer Düğün Fotoğrafımız Alaçatı'da çekilsin istiyorsak bunu Düğün Sonrası gerçekleştirmek en güzel fikir.

Alaçatı'nın muhteşem cıvıltısı Fotoğraf Çekimi için yeterli olan tüüm süreyi karşılıyor. Haliyle Alaçatı Dış Mekan Fotoğraf Çekimi epeyce vakit alıyor. Çekimlerimize Alaçatı'nın arka sokaklarında güneşin de ışıklarının keskinliğinin azaldığı süre zarfında başlıyoruz.

Arka sokaklarda başlayan Alaçatı Dış Mekan Düğün Albümü Fotoğraf çekimimiz çarşı içerisinde otel ve cafelerin konseptini kullanarak devam ederken Alaçatı Yel Değirmenlerinde son buluyor.

Yel değirmenleri Alaçatı'nın simgesi durumunda. Oraya kadar gidilmişken orda Fotoğraf çekilmeden dönmek olmaz.

Dış Mekan Fotoğraf çekimleri Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında daha yoğun gerçekleştirildiği için yazın bu zamanlarında Alaçıtı'da binlerce misafirinin yanında Dış Mekan Fotoğraf Çekimine gelen onlarca gelin damat ta o aylarda her sokak başın da gözümüze çarpmakta.Bu tatlı kalabalığın için de çiftler fotoğrafçılarına poz verirken Alaçatı'ya tatile gelmiş misafirler ilgiyle onları izleyip
onların mutluluğunu kendi kendi telefonlarıyla çekip tatillerinden bir hatıra bırakıyorlar kendilerine.

Bu telaşlı kalabalık bazen Düğün Albümü Fotoğraf Çekimimiz de sıra beklememize sebep olabiliyor. Nitekim Yel Değirmenleri gelin-damat yoğunluğunun ortaya çıktığı en belirgin mekan. Dış Mekan fotoğraf Çekiminde Yel Değirmenlerine sıra geldiğinde her Yel Değirmeninin altının dolu olduğunu vede her poz veren çiftin başında birde sırasının gelmesini bekleyen çiftlerin beklediğini göreceksiniz.

Eğer gürültü, kalabalık benim enerjimi etkilemez diyorsanız, Yorgunluk Dış Mekan Fotoğra Çekimim de poz vermeme bir engel asla olamaz kanaatindeysenizn Dış Mekan Düğün Albümü Fotoğraf Çekimi için Alaçatı tam size göre bir yer.

Alaçatı sokaklarında yaklaşık üç saat süren Dış Mekan Alaçatı Fotoğraf Çekimimiz gün batımına yaklaşınca deniz kıyısında devam ediyor. Kumsal,deniz ve güneşin o muazzam batışındaki verdiği hissiyat kendi içinde zaten mükemmel iken güzel çiftlerimizinde o akışa dahil olmasıyla ortaya çıkan pozlar Düğün Albümünde en havalı fotoğraflar olarak yerlerini alıyor.

Deniz suyunu ve denize girmeyi seven bir çift isek çekimlerimizi Tresh the dress olarak ün almış Denize Girip poz verme dediğimiz eğlenceli bir okadar da zorlu olan pozlarla son veriyoruz.

Ortalama beş saat süren Alaçatı Dış Mekan Düğün Fotoğrafı Çekimlerini hafta sonu yerine hafta içi gerçekleştirmek Alaçatı sokaklarının, çarşısının ve plajlarının daha sakin olması sebebiyle rahat bir Albüm Çekimi gerçekleştirmek için daha ideal.